Farmastic Oy työnantajana!

Farmastic Oy on kasvava yritys, joka hakee innokkaita ja osaavia työntekijöitä joukkoonsa. Vastavalmistuneena farmaseuttina moni voi kaivata myös tukea työelämässä, joten haluamme tukea ja kehittää ammattiosaamista kun intoa kehittymiseen vain löytyy. Vahva osaaminen ja ammattilaisuus tulee ajan myötä kun mahdollisuudet sekä motivaatio ovat kohdallaan ja sellaista ympäristöä Farmastic Oy haluaa tarjota työntekijöilleen.

Farmastic Oy on työnantajana reilu työntekijöitään kohden. Kuuntelemme työntekijöiden toiveita hyvissä ajoin ja pyrimme rakentamaan työvuorot mahdollisimman hyvin toiveiden mukaisesti. Haluamme, että työntekijät viihtyvät joukossamme pitkään ja asioista keskustelemme yhdessä avoimesti. Töitä tehdään sovitusti ja asiallisesti, mutta viihtyvyyden kautta saatu hymykin on yksi Farmastic Oy:n tavoitteista.

Jos siis olet farmaseuttiopiskelija, valmistunut farmaseutti tai proviisori ja olet kiinnostunut Farmastic Oy:stä työnantajana, lähetä avoin hakemus ja CV osoitteeseen info@farmastic.fi tai täytä verkkosivuillamme oleva lomake.